Hai la țară! De la vorbe la fapte | Scorțeni, 20 mai 2021

Antreprenorești te invită la Scorțeni. Undeva, nu foarte departe, la doar 85 de km, de viața tumultoasă a Bucureștiului, sunt locuitorii comunei Scorțeni. O comună cu 5 sate aflate în așteptarea vizitatorilor, a celor ce tânjesc după un stil de viață autentic, departe de zgomotul urban, de stres, de poluare, de aglomerație. Un loc unde cântatul cocoșului îți este ceas deșteptător, unde ciripitul păsărilor îți este muzica, unde parfum îți este mireasma florilor, unde adierea vântului îți mângâie fața și unde vecinii îți dau binețe cu zâmbetul pe buze și dornici de a te cunoaște.

Echipa Antreprenorești – RePatriot a adoptat acest sat pentru a-l ajuta să se dezvolte. Am organizat întâlniri, am vorbit și am trecut la fapte. Acum, ne dorim să vă facem cunoștință și vă invităm pe 20 mai 2021 la Scorțeni. Vor avea loc întâlniri între reprezentanții echipei Antreprenorești, reprezentanții autoritaților locale din comunele Scorțeni, Cocorăștii Mislii, Telega și reprezentanții mediului de afaceri local care sunt dornici să își dezvolte afacerile și să se implice în dezvoltarea comunei lor. Se vor prezenta proiectele realizate până în prezent cât și proiectele propuse în viitor și vom explora împreună soluții pentru realizarea acestora.

Tot atunci vom vizita și obiectivele turistice semnificative din împrejurimi: Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril (o biserică veche de 400 de ani), Gradina de Lavandă, Stejarul Secular, Muzeul Satului, Băile Telega, Închisoarea Doftana, Crucea Domnitorului și altele.

👉 Cei interesați ne pot scrie la antreprenoresti@repatriot.ro.

La “Casa Bordeanca”, o casă veche, restaurată de familia Badea din București, în stil arhitectural tradițional, domnul Badea ne va vorbi despre călătoria de restaurare a acestei case împreună cu arhitectul și meșterii care au participat la restaurarea ei. În curtea casei vor avea loc expoziții de pictură, artă tradițională și degustare de produse locale. Tot aici va avea loc lansarea primului produs născut din inițiativa Antreprenorești și anume “Taburelul Bordeanca”.

Va fi o bună ocazie de a ne cunoaște, de a crea noi oportunități și de a gusta chiar și pentru o zi din viața de la țară!

Scorțeni face parte dintre satele adoptate de Antreprenorești. Mai multe detalii aici.