Opt din zece români care pleacă să muncească în străinătate provin din mediul rural, iar populația rezidentă a României scade în fiecare an cu 80.000 de persoane. Înseamnă echivalentul a 24 de comune, din totalul de 2.861, conform datelor Institutului Național de Statistică (INS). România este o țară cu un grad profund de ruralitate, în care agricultura este ocupația de baza a locuitorilor din mediul rural. Potrivit INS, zonele rurale ocupă 87,1% din teritoriul României și cuprind 44,9% din populație.

Misiunea noastră este simplă: 

Antreprenor-ești: leadership care transformă lumea satului și creează sinergii
Prin proiectele Antreprenorești, vom crea sinergii între societatea civilă, mediul antreprenorial și autorități și vom produce rezultate palpabile și replicabile în comunitățile rurale din România.

Practic  punem în slujba mediului rural mentalitatea antreprenorială de inovare, de fructificare oportunități precum și cunoștințe de management și strategie

Dacă reprezinți o instituție media sau ai un blog, o pagină de facebook dinamică și rezonezi cu ideea proiectului nostru, atunci ajută-ne să îl facem cât mai cunoscut.

Hai să ne cunoaștem!