Contribuie la dezvoltarea unei Românii în care să îți dorești să trăiești.

Antreprenoresti – Adoptă un sat este proiectul care iei propune sa susțină dezvoltarea și valorificarea mediului de afaceri din zonele rurale ale României, ale cărui roade se observă în toate aspectele vieții celor din respectivele zone – pe plan economic și social.

O echipă mare formată din oameni de afaceri de succes, adună la mese rotunde reprezentanții autorităților locale, precum și antreprenorii – pentru a le transmite ghiduri de bune practici și suport în parcursul dezvoltării acestora.

Poți fi și tu parte din această mișcare și susține inițiativa Antreprenoresti – adopta un sat!

Uite câteva metode – alege-o pe cea potrivită ție!

1. Devino membru asociația Țară Faină

Pentru un boost de încredere și dezvoltarea activităților, vă propunem o primă anuală de 250euro, pentru persoane fizice și juridice.

În vederea aderării ca membru asociat, contactează-ne la ruxandra@roboost.org – Ruxandra Epure, Project Manager

2. Adoptă un sat

Oameni ca tine sprijină și inspiră prin mentoring, networking și informație pe acei lideri locali care au deschiderea și dorința de a face din comunitățile lor locul în care să iți placă să trăiești și să te întorci cu drag acasă.

Dacă și tu crezi în potențialul rural, ești convins că există premize clare privind dezvoltarea unei afaceri de durată într-o comună și vrei să susții financiar acest proiect, atunci te invităm alături de noi.

3. Fii voluntar

Dacă ești antreprenor sau faci parte dintr-o Organizație Non-Guvernamentală sau Administrație, dacă ai expertiză în accesarea de fonduri sau pur și simplu îți place proiectul și vrei să te implici, atunci te așteptăm în echipa noastră!

4. Fii antreprenor

Dacă locuiești într-o comună și ai o idee de afaceri, noi te putem sprijini să îți definești conceptul, te ajutăm să îți găsești echipa, te sprijinim cu mentori și resurse. Tu trebuie doar să poți, să vrei și să acționezi.

5. Mediatizează

Dacă reprezinți o instituție media sau ai un blog, o pagină de facebook dinamică și rezonezi cu ideea proiectului nostru, atunci ajută-ne să îl facem cât mai cunoscut.

Alege tu ce ți se potrivește mai bine și ajută-ne să dezvoltăm o Românie prosperă!

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta – ruxandra@roboost.ro sau la 0756 022 495.