CINE SUNTEM NOI?

Antreprenorești – Adoptă un Sat este un proiect inițiat în cadrul RBL care, alături de RePatriot, încearcă să găsească instrumente cât mai bune pentru a stimula antreprenoriatul în mediul rural. Am interacționat, am împărtășit experiența antreprenorială, am avut conferințe, am acționat la Corbi, la Vultureni, în Valea Stanciului, la Văleni în Basarabia, în Scorțeni, la Valea Lotrului și în multe alte locuri unde antreprenorii din RBL – RePatriot  au inspirat prin exemplul și acțiunea personală.

Ne dorim să producem rezultate palpabile și modele replicabile în mai multe comunitățile sătești din România, prin transfer de know-how specific, mentorat pentru antreprenori și administrația locală, prin sprijinirea identificării potențialului local de dezvoltare culturală și economică, sprijin pentru folosirea cu efect bun a fondurilor europene, suport pentru dezvoltarea capitalului uman necesar unei îmbunătățiri a vieții la țară.

Dacă și tu crezi în potențialul rural și vrei să susții proiectul #Antreprenoresti, dă-ne un mesaj la antreprenoresti@repatriot.ro.

Vreau să adopt un sat

Satele au un potențial care nu este pus în valoare din lipsă de cunoștințe, resurse și oameni. Oameni ca tine sprijină și inspiră prin mentoring, networking și informație pe acei lideri locali care au deschiderea și dorința de a face din comunitățile lor locul în care să iți placă să trăiești și să te întorci cu drag acasă.

VREAU SĂ FIU VOLUNTAR

Dacă ai expertiză în diverse domenii aplicabile sau pur și simplu îți place proiectul și vrei să te implici, atunci te așteptăm în echipa noastră!

Vreau să fiu antreprenor

Dacă locuiești într-o comună și ai o idee de afaceri, noi te putem sprijini să îți definești conceptul, te ajutăm să îți găsești echipa, te sprijinim cu mentori și resurse. Tu trebuie doar să poți, să vrei și să acționezi.

Vreau să mediatizez

Dacă reprezinți o instituție media sau ai un blog, o pagină de facebook dinamică și rezonezi cu ideea proiectului nostru, atunci ajută-ne să îl facem cât mai cunoscut.

 

Hai cu noi

 

– Vrei să adopți un sat?

– Vrei să fii voluntar?

– Vrei să fii antreprenor?

– Vrei să mediatizezi proiectul Antreprenorești- Adoptă un sat?

 

Fundația Romanian Business Leaders – RePatriot

Calea Dorobanți nr. 42, Sector 1, București

Contact 

Calea Dorobanți nr. 42, Sector 1, București

+40 727 661 713

antreprenoresti@repatriot.ro