Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/antreprenoresti/public_html/includes/menu.inc).

VREAU SĂ ADOPT UN SAT

Lipsa de expertiză în management și spiritul antreprenorial slab dezvoltat în zona rurală conduc la o performanță și atractivitate de business scăzute ale satului românesc, deși potențialul de creștere este unul substanțial, potrivit datelor și studiilor Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Nivelul scăzut de educație în mediul rural, lipsa abilităților de capacitare a comunității să acționeze și deficitul de expertiză al lideriilor formali și informali responsabili de sustenabilitate și continuitate la nivel local, îngreunează inițiativele locale și/sau naționale care-și propun să transforme satele românești.

Dă-i unui om un castron cu orez și-l vei hrăni o zi. Învață-l cum să-și crească propriul orez și îi vei salva viața” este un principiu celebru, enunțat de Confucius. Similar, proiectul Antreprenorești-Adoptă un Sat! urmărește să producă rezultate palpabile și replicabile în comunitățile rurale din România, prin transfer de know-how specific (fonduri europene, management, schimb de experiență etc.), mentorat pentru antreprenori și administrație locală și prin identificarea potențialului local de dezvoltare economică.

Dacă și tu crezi în potențialul rural, ești convins că există premize clare privind dezvoltarea unei afaceri de durată într-o comună și vrei să susții financiar acest proiect, atunci te invităm alături de noi.

 

Completează formularul de la secțiunea Contact și hai să ne cunoaștem!