Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/antreprenoresti/public_html/includes/menu.inc).

Antrenează ANTREPRENORUL din tine!

ECHIPA ANTREPRENOREȘTI SOSEȘTE ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ ÎN VALEA STANCIULUI, JUD. DOLJ, CU “ANTRENEAZĂ ANTREPRENORUL DIN TINE”, UN PROIECT EDUCAȚIONAL CREAT SPECIAL PENTRU TINERII DIN COMUNITATE.

Dacă ești elev din Valea Stanciului sau din împrejurimi, te invităm să aplici într-un program de pregătire unde, alături de traineri și antreprenori cu experiență, vei experimenta pe o perioadă de 5 luni, pe propria piele, ce înseamnă să fii antreprenor la tine în comunitate.

CE CÂȘTIGI ÎN URMA PARTICIPĂRII? Experimentezi cum este să fii antreprenor la tine în comunitate Înveți să gândești precum antreprenorii Înveți să lucrezi în echipă Capeți mai multă încredere în tine Dacă ai rezultate în cadrul programului, ai posibilitatea să prezinți în București o inițiativă sau o idee de afaceri, cu impact la tine în comunitate, în fața unui juriu format din antreprenori cu experiență.

ANTREPRENORIATUL ESTE DESPRE CURAJ, INIȚIATIVĂ ȘI EXPERIENȚE NOI. Fă primul pas spre antreprenoriat și aplică până pe 16 februarie 2018. Cei 20 de participanți, care vor fi aleși de către echipa Antreprenorești, vor fi anunțați pe 20 februarie 2018.

DESFĂȘURARE*:

Sesiunea I: februarie 2018 (2 zile, 8 ore de curs)

Sesiunea II: aprilie 2018 (2 zile, 12 ore de curs)

Sesiunea III: iunie 2018 (1 zi, 6 ore de curs)

*Datele exacte de desfășurare vor fi anunțate ulterior participanților acceptați în program. Fiecare sesiune cuprinde activități practice, dublate de teorie, care vor pune accentul pe: autocunoaștere, convingeri și comportamente, comunicare, gândire creativă, gândire antreprenorială, tehnici de identificare nevoi și oportunități, de utilizare a resurselor, de implementare soluții și idei de afaceri. Între sesiuni, participanții vor avea de realizat diferite activități, prin care să pună în practică informațiile învățate.

 

Pentru întrebări sau alte detalii: antreprenoresti@rbls.ro, 0721 883 123

APLICĂ AICI